Operatör grafisk efterbearbetning, digitaltrycksavdelningen


Ljungbergs Tryckeri i Klippan AB är ett familjeföretag och ingår i en grafisk koncern med ca 70 engagerade medarbetare. Med fokus på offset- och digitaltryck, omsätts drygt 100 miljoner kronor och genom ett stort nätverk av samarbetspartners inom grafisk produktion, distribuerar vi trycksaker till hela Norden. Våra kunder är allt från lokala företag till börsnoterade globala koncerner.

Vi söker just nu en medarbetare till vår digitalavdelning i Klippan. Tjänsten handlar framför allt om att jobba med efterbearbetning av digitaltryck. 
Du är en del av produktionsteamet och kommer att arbeta med produktion av trycksaker i huvudsak på papper.

Arbetet innebär teamwork vilket innebär att du måste tycka om att jobba med andra människor och ha lätt för att samarbeta. 

Vi söker en person som har ett strukturerat arbetssätt vilket behövs då vi ofta har korta leveranstider vilket innebär ett högt tempo. Vi ser att du är driven och har ett stort intresse för grafisk produktion. Du har god datorvana och ser inte några hinder utan snarare möjligheter! 

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av grafisk efterbearbetning (bokbinderi) eller digitaltryck. 

Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av vår grafiska koncern och är du intresserad av detta är du välkommen med ditt CV.

Tjänsten ska tillsättas omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.
 

Intresserad av tjänsten?

Fyll i formuläret nedan.

  • Om du tidigare har arbetat med digitaltryck/grafisk efterbearbetning, ange vart, med vad och hur många års erfarenhet du har.
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)