Vi söker drivna säljare!

Norra Skåne Offset har rötterna så långt tillbaka som till 1800-talet.
Det är vi stolta över. I dag är vi ett modernt tryckeri där skickliga medarbetare och den senaste tekniken jobbar ihop. Resultatet blir trycksaker av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Vår övergripande affärsidé är att leverera tryckta produkter som tidningar/tidskrifter, böcker, foldrar/broschyrer, årsredovisningar, skyltar, affischer, mappar med mera, till högsta kvalitet. 

Vi ska medverka till att logistiken fungerar fram till mottagaren både när det gäller små och stora upplagor. Vår styrka är god service, hög kvalitet, produktutveckling och miljöhänsyn.

Just nu söker vi drivna säljare! Som säljare är ansiktet utåt och bearbetar prospekt i hela Sverige. Du kommer i första hand fokusera på nykundsbearbetning, driva utvecklingen av nya affärer och ta samarbeten till ytterligare nivåer. Vi en person som är duktig på att bygga långvariga relationer med kunder, har ett kreativt sinne och älskar att göra affärer. Du är engagerad, strukturerad och målmedveten. Du kan lyssna in kundernas behov, ge förslag till lösningar och förbättringar som överträffar kundens förväntningar. Som säljare utgår du från uppsatta mål och omfattas av ett eget budgetansvar. Arbetet innebär telefonförsäljning och uppsökande verksamhet genom kontakt via e-post men även en hel del kundbesök runtom i Sverige.

Du behöver ha god kommunikativ förmåga i text/tal, goda kunskaper i Microsoft Office (särskilt Excel), god datorvana och lätt för att lära nya affärs-, CRM- och IT-system. Vi ser gärna att du följer utvecklingen och är uppdaterad på de förändringar som sker i den grafiska branschen.

Tjänsten är en heltid och tillsvidareanställning med en provanställningsperiod om 6 månader och start enligt överenskommelse.

Känner du att ovanstående stämmer in på dig, vill vi att du snarast fyller i formuläret nedan och bifogar personligt brev och CV:

Vänta inte med att ansöka, tjänsten tillsätts löpande.

Tjänstens placering: Klippan eller på valfri ort

Intresserad av tjänsten?

Fyll i formuläret nedan.

  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)